Isaac Fernández tornarà a comandar el projecte del Lima-Horta 17-18

Si fa uns dies anunciàvem el tancament del capítol de renovacions de les jugadores que seguiran respecte la plantilla de la temporada 16-17, tan sols restava la confirmació oficial de la darrera signatura, la continuïtat d’Isaac Fernández com a entrenador del Lima-Horta 17-18.

Les negociacions per la renovació del preparador català han travessat diverses etapes que han fet demorar el comunicat, però finalment han arribat a bon port. El període de reflexió inicial es trencava gràcies a la il·lusionant confecció d’un projecte tan engrescador com competitiu, per part del club, per acabar convergint en una entesa mútua i l’esperada renovació definitiva. Així doncs, sumat al compromís entre jugadores i staff tècnic, s’ha traduït en una ampliació substancial del planter, que actualment compta amb 11 jugadores (7 renovacions i 4 incorporacions), i que de ben segur farà engegar motors amb les bateries completament carregades i afrontar amb força la temporada a LF2.

Isaac Fernández, per tant, romandrà com a cap d’operacions salmó, tant des de la banqueta del primer equip com en la seva tasca de director tècnic. El creixement d’un equip amb recorregut a LF2 serà l’objectiu principal, juntament amb el desenvolupament del bàsquet formatiu a la base del club.

Concentrat a dia d’avui amb la selecció espanyola U16F, aprofitem aquestes línies per desitjar-li molta sort a l’Europeu que es disputarà a Bourges (França), del 4 al 12 d’agost, on buscaran reeditar la medalla d’or aconseguida l’any anterior a l’Europeu d’Udine (Itàlia), també de la categoria U16F.

Foto: Feb.es