Clara Hernández, nou fitxatge del Lima-Horta de LF2

 

La jugadora de Salamanca s’incorpora al projecte 16/17 del primer planter d’Horta, que competirà al Grup “A” de LF2. La base castellanolleonesa arriba procedent del Perfumerías Avenida de la Lliga Femenina, amb qui ha guanyat aquesta temporada la màxima competició a nivell nacional. Clara Hernández, formada íntegrament a les categories inferiors de l’entitat blava, és una jove jugadora amb talent i una projecció immensa, que prosseguirà la seva trajectòria vinculada amb el Lima-Horta Barcelona.

Hernández, base de 19 anys i 1’68 d’alçada, destaca per la seva capacitat per anotar des del perímetre, ajudant a obrir la pista en posicions llunyanes a cistella. A més a més, el nou fitxatge salmó serà important en tasques defensives i aportarà una alta intensitat i molta rapidesa al joc coral. Clara Hernández estarà, per tant, a les ordres d’Isaac Fernández a la pretemporada, a finals del mes d’agost, i és la desena peça confirmada de l’equip barceloní. Així doncs, Hernández s’afegeix a les renovades Laura López, Elena Murcia, Ana Alonso, Vane Verbo, Míriam Ferreri, Laura Hualde i Marlés Balart, i es converteix en el tercer fitxatge, després dels de Gala Mestres i Montse Pujolreu, grup al que es pot unir Clàudia Guri, si acaba decidint formar part del LF2.

 

La jugadora de Salamanca se incorpora al proyecto 16/17 del primer plantel de Horta, que competirá en el Grupo “A” de LF2. La base salmantina llega procedente del Perfumerías Avenida de la Liga Femenina, con quién ha ganado esta temporada la máxima competición a nivel nacional. Clara Hernández, formada íntegramente en las categorías inferiores de la entidad azulona, es una joven jugadora con talento y una proyección inmensa, que proseguirá su trayectoria vinculada baloncestística vinculada con el Lima-Horta Barcelona.

Hernández, base de 19 años y 1’68 de altura, destaca por su capacidad para anotar desde el perímetro, ayudando a abrir la pista en posiciones lejanas al aro. Además, el nuevo fichaje salmón será importante en tareas defensivas y aportará una alta intensidad y mucha rapidez al juego coral. Clara Hernández estará, por lo tanto, a las órdenes de Isaac Fernández en la pretemporada, a finales del mes de agosto, y es la décima pieza confirmada del equipo barcelonés. Así pues, Hernández se añade a las renovadas Laura López, Elena Murcia, Ana Alonso, Vane Verbo, Míriam Ferreri, Laura Hualde y Marlés Balart, y se convierte en el tercer fichaje, tras los de Gala Mestres y Montse Pujolreu, grupo al que se puede unir Clàudia Guri, si acaba decidiendo formar parte del LF2.

Foto: salamanca24horas.com