Clàudia Guri realitzarà la pretemporada amb el Lima-Horta Bàsquet

 

La jugadora andorrana s’incorporarà al treball de pretemporada del primer planter hortenc, a finals del proper mes d’agost. Guri, interior de 21 anys i 1’90 d’alçada, va créixer a les files del Bàsquet Andorra, per acabar desembocant al Sedis Bàsquet (Cadí La Seu), donant el salt a la màxima categoria nacional (Lliga Femenina). L’andorrana compta també amb experiència a les seleccions de categories inferiors, tant d’Andorra com d’Espanya, amb qui es va penjar la medalla d’or en Europeu U18F i va aconseguir la plata en Mundial U17F.

Després de dues temporades dedicades a l’atletisme, Guri s’incorporarà a la pretemporada salmó, a partir del 25 d’agost. L’atlètica jugadora, de gran qualitat i enorme projecció, decidirà al llarg de la pretemporada si s’acaba sumant al nou projecte del Lima-Horta Bàsquet 2016-2017, de LF2. Des de la nostra entitat volem agrair l’esforç i la voluntat de Clàudia Guri per ajudar-nos en la preparació pel curs vinent, tot desitjant que acabi formant part i reforçant la plantilla que dirigirà Isaac Fernández.       

 

La jugadora andorrana se incorporará al trabajo de pretemporada del primer plantel de Horta, a finales del próximo mes de agosto. Guri, interior de 21 años y 1’90 de altura, creció en las filas del Básquet Andorra, para acabar desembocando en el Sedis Básquet (Cadí La Seu), dando el salto a la máxima categoría nacional (Liga Femenina). La andorrana cuenta también con experiencia en las selecciones de categorías inferiores, tanto de Andorra como de España, con quién se colgó la medalla de oro en Europeo U18F y logró la plata en Mundial U17F.

Después de dos temporadas dedicadas al atletismo, Guri se incorporará a la pretemporada salmón, a partir del 25 de agosto. La atlética jugadora, de gran calidad y enorme proyección, decidirá a lo largo de la pretemporada si se acaba sumando al nuevo proyecto del Lima-Horta Básquet 2016-2017, de LF2. Desde nuestra entidad queremos agradecer el esfuerzo y la voluntad de Clàudia Guri para ayudarnos en la preparación para el siguiente curso, deseando que acabe formando parte y reforzando la plantilla que dirigirá Isaac Fernández.

Foto: wangconnection.com