Isaac Fernández seguirà al capdavant del Lima-Horta de LF2

 

Un secret a veus que ja s’ha fet oficial. L’entrenador català s’erigeix novament com el cap d’operacions del primer equip de les files d’Horta, per la temporada 2016-2017. Fernández tornarà a gestionar la plantilla barcelonina a LF2, després d’un curs que va finalitzar amb la consecució de la permanència a l’última jornada, i al temps extraordinari. El tècnic format a la casa, de 36 anys, és una de les peces clau del bon funcionament del club, assumint també la direcció tècnica de l’entitat i entrenant al bàsquet base hortenc.  

Isaac Fernández compta amb una dilatada experiència a les màximes categories de nivell nacional, tant a la banqueta del Lima-Horta Bàsquet (Copa Catalunya i LF2), com a la disciplina de l’Extrugasa de Galícia, planter al qual va dirigir amb èxit a la Lliga Femenina. A més a més de la triomfant etapa a terres gallegues (2001-2009), Fernández ha estat ajudant de la selecció del Brasil i de diversos combinats de la selecció espanyola, obtenint una medalla de bronze a l’Europeu U18F del 2014. Actualment, el màxim exponent del cos tècnic salmó es troba concentrat com a ajudant amb l’U16F, preparant l’Europeu que disputarà a Udine (Itàlia), entre el 6 i el 14 d’agost. 

 

Un secreto a voces que ya se ha hecho oficial. El entrenador catalán se erige nuevamente como el jefe de operaciones del primer equipo de las filas de Horta, para la temporada 2016-2017. Fernández volverá a gestionar la plantilla barcelonesa en LF2, después de un curso que finalizó con la consecución de la permanencia en la última jornada, y en el tiempo extraordinario. El técnico formado en la casa, de 36 años, es una de las piezas clave del buen funcionamiento del club, asumiendo también la dirección técnica de la entidad y entrenando en el básquet base del bloque de Horta.

Isaac Fernández cuenta con una dilatada experiencia en las máximas categorías de nivel nacional, tanto en el banquillo del Lima-Horta Bàsquet (Copa Catalunya y LF2), como en la disciplina del Extrugasa de Galicia, plantel al que dirigió con éxito en Liga Femenina. Además de la triunfante etapa en tierras gallegas (2001-2009), Fernández ha sido ayudante de la selección de Brasil y de distintos combinados de la selección española, logrando una medalla de bronce en el Europeo U18F del 2014. Actualmente, el máximo exponente del cuerpo técnico salmón se encuentra concentrado como ayudante con la U16F, preparando el Europeo que disputará en Udine (Italia), entre el 6 y el 14 de agosto.

Foto: Luis Javier Benito