ATJ Performance, nou col·laborador del Lima-Horta Bàsquet

 

ATJ PERFORMANCE, taller de mecànica del barri hortenc, s’ha convertit en nou col·laborador de Lima-Horta Bàsquet. La seu del taller del sector automobilístic, que cobreix un ampli ventall de serveis de reparació, manteniment, revisió, reprogramació i incorporació d’accessoris d’automòbil (entre d’altres), es troba al llindar est del barri d’Horta, al carrer Torrent de Can Mariner, 33 (08031, Barcelona).

L’acord entre Lima-Horta Bàsquet i ATJ Performance s’ha oficialitzat el 12 de juliol de 2016, amb una sessió fotogràfica on van participar alguns membres dels planters de la disciplina salmó. El president de l’entitat, Jordi Faus, juntament amb el director tècnic, Isaac Fernández i les jugadores del LF2, la capitana Elena Murcia i la base Laura Hualde, així com també els representants dels sèniors masculins, Guillem Hernández i Roger Gonzàlez, van fer palesa l’entesa amb el taller ATJ Performance.

Fitxa Tècnica ATJ PERFORMANCE

Adreça : carrer Torrent de Can Mariner, 33
Localització: 08031, Barcelona
Telèfon i persona de contacte: 933 580 054 – Sr. Juan
Pàgina web: www.autotallersjube.com
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.