Montse Pujolreu, segona incorporació del LF2

 

La jugadora manresana s’afegeix al projecte 2016/2017 del LF2 i formarà part del primer planter d’Horta la propera temporada. Aquesta segona incorporació del club barceloní, després de la ja anunciada de Gala Mestres, arriba procedent del Bàsquet Draft Gramenet, i ha competit a la Copa Catalunya. La jove del Bages també ha militat, amb anterioritat, al CBF Cerdanyola-Vila Universitària, en categoria sènior, i l’etapa júnior la va efectuar a les files del CEJ Hospitalet, participant a Campionats d’Espanya.

Així doncs, amb el fitxatge de Pujolreu, de 21 anys, l’equip suma una jugadora amb molta projecció, i que atorga múltiples variants ofensives gràcies a que fa gala d’una considerable versatilitat. Pujolreu, que debutarà a la competició amb la samarreta salmó, compta amb un destacat llançament en suspensió, amb bona capacitat per generar avantatges en l’1c1, i serà de gran vàlua en tasques de rebot defensiu. Montse Pujolreu és, per tant, la novena peça confirmada de la nova plantilla del Lima-Horta, un cop renovades 7 jugadores (Laura López, Elena Murcia, Ana Alonso, Vane Verbo, Míriam Ferreri, Laura Hualde i Marlés Balart) i tancades dues noves incorporacions (Gala Mestres i Montse Pujolreu).

 

La jugadora manresana se añade al proyecto 2016/2017 del LF2 y formará parte del primer plantel de Horta la próxima temporada. Esta segunda incorporación del club barcelonés, después de la ya anunciada de Gala Mestres, llega procedente del Básquet Draft Gramenet, y ha competido en Copa Catalunya. La joven del Bages también ha militado, con anterioridad, en el CBF Cerdanyola-Vila Universitaria, en categoría senior, y la etapa júnior la efectuó en las filas del CEJ Hospitalet, participando en Campeonatos de España.

De esta forma, con el fichaje de Pujolreu, de 21 años, el equipo suma a una jugadora con mucha proyección, que otorga múltiples variantes ofensivas gracias a que hace gala de una considerable veratilidad. Pujolreu, que debutará en la competición con la camiseta salmón, cuenta con un destacado lanzamiento en suspensión, una buena capacidad para generar ventajas en el 1c1, y será de gran importancia en tareas de rebote defensivo. Montse Pujolreu es, por lo tanto, la novena pieza confirmada de la nueva plantilla del Lima-Horta, una vez renovadas de 7 jugadoras jugadores (Laura López, Elena Murcia, Ana Alonso, Vane Verbo, Míriam Ferreri, Laura Hualde y Marlés Balart) y cerradas dos nuevas incorporaciones (Gala Mestres y Montse Pujolreu).

Foto: Draft Gramenet