Gala Mestres, primer fitxatge del LF2

 

L’exterior catalana es converteix en la primera incorporació de l’equip de LF2, per la propera temporada 2016-2017. Es tracta d’una jugadora de 21 anys, amb un talent esplèndid i una notable polivalència, tret que la permet actuar amb solvència en diverses posicions. L’aler de Vilanova i la Geltrú s’afegeix al projecte del planter salmó, que ja suma fins a 8 jugadores confirmades, després de la tongada de set renovacions (Laura López, Elena Murcia, Ana Alonso, Vane Verbo, Míriam Ferreri, Laura Hualde i Marlés Balart), efectuades durant el transcurs de les darreres dues setmanes.

Mestres aportarà una dosi de punts fonamental i dotarà el conjunt d’Horta de moltes més variants i armes ofensives, gràcies a la seva capacitat anotadora. L’exterior del Garraf compta amb experiència a la categoria, doncs ja va disputar la competició fa dos anys, sent una de les primeres espases del Barça CBS, amb 12 punts i 5 rebots de mitjana, en 29 minuts. A banda de militar a la disciplina blaugrana, Gala Mestres també ha passat pel Femení Sant Adrià o el Basket Almeda, entre d’altres, i ha format part tant del combinat català com de la selecció espanyola, en les diferents categories formatives, coincidint amb Vane Verbo o Marlés Balart, de la generació del 94’. 

 

La exterior catalana se convierte en la primera incorporación del equipo de LF2, para la próxima temporada 2016-2017. Se trata de una jugadora de 21 años, con un talento espléndido y una notable polivalencia, característica que la permite actuar con solvencia en distintas posiciones. La alero de Vilanova i la Geltrú se añade al proyecto del plantel salmón, que ya suma hasta 8 jugadoras confirmadas, tras la tanda de siete renovaciones (Laura López, Elena Murcia, Ana Alonso, Vane Verbo, Míriam Ferreri, Laura Hualde y Marlés Balart), efectuadas a lo largo de las últimas dos semanas.

Mestres aportará una dosis de puntos fundamental y dotará al conjunto de Horta de muchas más variantes y armas ofensivas, gracias a su capacidad anotadora. La exterior del Garraf cuenta con experiencia en la categoría, pues ya disputó la competición hace dos años, siendo una de las primeras espadas del Barça CBS, con 12 puntos y 5 rebotes de media, en 29 minutos. Además de militar en la disciplina azulgrana, Gala Mestres también ha pasado por el Femení Sant Adrià o el Basket Almeda, entre otros, y ha formado parte tanto del combinado catalán como de la selección española, en las diferentes categorías formativas, coincidiendo con Vane Verbo o Marlés Balart, de la generación del 94’.

Foto: FCBQ