Marlés Balart, setena renovació com a regal de reis

 

L’aler-pivot badalonina complirà la seva segona temporada a les files del primer planter 2016-2017, de LF2. De la mateixa forma que el curs anterior, Balart començarà la temporada lesionada, amb vistes a reforçar l’equip després de les vacances nadalenques. La interior de Badalona, de 22 anys, va acreditar 6 punts, 5,2 rebots i 7 de valoració global en els 13 partits que va poder disputar a partir de mitjans del mes de gener.

La jugadora catalana tindrà de nou l’efecte determinant de l’any passat, en què va acabar resultant imprescindible per l’obtenció de la permanència. Presència intimidatòria, poder al rebot i un domini aclaparador a la pintura fan que la recuperació de Balart sigui necessària i vital per incrementar i potenciar les alternatives de les línies d’Horta. Amb la samarreta salmó, Marlés va marcar-se actuacions cabdals des del seu debut davant el Segle XXI (J13), com a la pista de l'Olímpico 64 Santa Gema (J16), anotant la cistella guanyadora, en un triomf que va ser fonamental per la salvació. Amb la prolongació de la badalonina, ja augmenten fins a set les renovacions efectuades pel Lima-Horta.

 

La ala-pívot badalonesa cumplirá su segunda temporada en las filas de la primera plantilla 2016-2017, de LF2. De la misma forma que el curso anterior, Balart empezará la temporada lesionada, con vistas a reforzar el equipo después de las vacaciones navideñas. La interior de Badalona, de 22 años, acreditó 6 puntos, 5,2 rebotes y 7 de valoración global en los 13 partidos que pudo disputar a partir de mediados del mes de enero.

La jugadora catalana tendrá de nuevo el efecto determinante del año pasado, siendo imprescindible para la obtención de la permanencia. Presencia intimidatoria, poder en el rebote y un dominio abrumador en la pintura hacen que la recuperación de Balart sea necesaria y vital para incrementar y potenciar las alternativas de las líneas de Horta. Con la camiseta salmon, Marlés tuvo actuaciones brillantes desde su debut ante el Siglo XXI (J13), como en la pista del Olímpico 64 Santa Gema (J16), anotando la canasta ganadora, en un triunfo que fue fundamental para la salvación. Con la prolongación de la badalonesa, ya son ascienden hasta siete las renovaciones efectuadas por el Lima-Horta.

Foto: Marc Doncel (contracanasta.com)