Laura Hualde, sisena renovació del planter de LF2

La base barcelonina continuarà a les files del primer equip de LF2 la propera temporada 2016-2017. Amb aquesta sisena renovació, l’entitat aconsegueix ampliar el vincle amb una de les perles de la cantera salmó, amb una trajectòria magnífica al planter hortenc, on juga i roman des de la categoria “pre-mini”. Passant per totes les etapes del club, Laura Hualde és un exponent central de la filosofia del Lima-Horta de promocionar i potenciar el bàsquet base de formació.

La base catalana, de 21 anys, tornarà a organitzar les operacions juntament amb la també renovada Elena Murcia, i segueix apuntalant la línia exterior de la plantilla per l’any vinent. Hualde està demostrant una enorme línia de progressió, amb una notable millora en la lectura i la direcció del joc, i destaca per ser una ferma defensora i per una bona capacitat per assistir sempre amb encert. Hualde s’afegeix al projecte de LF2 16/17 i amb ella augmenten fins a sis (Laura López, Elena Murcia, Ana Alonso, Míriam Ferreri i Vane Verbo) les peces ja renovades del primer equip.

 

La base barcelonesa continuará en las filas del primer equipo de LF2 la próxima temporada 2016-2017. Con esta sexta renovación, la entidad consigue ampliar el vínculo con una de las perlas de la cantera salmón, con una trayectoria magnífica en el plantel de Horta, donde juega y permanece desde la categoría “pre-mini”. Pasando por todas las etapas del club, Laura Hualde es un exponente central de la filosofía del Lima-Horta de promocionar y potenciar el básquet base de formación.

La base catalana, de 21 años, volverá a organizar las operaciones junto a la también renovada Elena Murcia, y sigue apuntalando la línea exterior de la plantilla para el año que viene. Hualde está demostrando una enorme línea de progresión, con una notable mejora en la lectura y la dirección del juego, y destaca por ser una consistente defensora y por una buena capacidad para asistir siempre con acierto. Hualde se une al proyecto de LF2 16/17 y con ella aumentan hasta seis (Laura López, Elena Murcia, Ana Alonso, Míriam Ferreri y Vane Verbo) las piezas ya renovadas del primer equipo.

Foto: Luis Javier Benito