Vane Verbo, cinquena renovació del LF2

 

L’escorta catalana Vane Verbo seguirà vestint de salmó la propera temporada 2016-­2017. Verbo s’alça, d’aquesta manera, com la cinquena renovació de l’entitat d’Horta pel primer planter de LF2, després de les ja oficials de Laura López, Elena Murcia, Ana Alonso i Míriam Ferreri. La prolongació del vincle amb la jugadora exterior fa que la plantilla hortenca comenci a prendre forma de manera ostensible, amb vistes a anunciar més renovacions en els pròxims dies.

L’excel·lent tiradora afrontarà el seu tercer any a les files del Lima-­Horta, amb qui va aconseguir l’ascens a LF2 el curs del seu debut i la salvació al final d’aquesta segona campanya. Verbo ha estat enguany la segona màxima anotadora del conjunt barceloní, acreditant 10,4 punts per partit i enfilant-se fins als 9,4 de valoració, en 24 minuts de mitjana a pista. L’exterior salmó destaca per la seva capacitat per anotar des del perímetre (millor triplista de l’equip) i és una assegurança de vida des de la línia de tir lliure (79% en TLL), la tercera millor de tot el grup “B” de LF2.

 

La escolta catalana Vane Verbo seguirá vistiendo de salmón la siguiente temporada 2016-2017. Verbo se alza, de esta forma, como la quinta de la entidad de Horta para el primer plantel de LF2, después de las ya oficiales de Laura López, Elena Murcia, Ana Alonso y Míriam Ferreri. La prolongación del vínculo con la jugadora exterior hace que la plantilla hortenca empiece a coger forma de manera ostensible, con vistas a anunciar más renovaciones en los próximos días.

La excelente tiradora afrontará su tercer año en las filas del Lima-Horta, con quién consiguió el ascenso a LF2 el curso de su debut y la salvación al final de esta segunda campaña. Verbo ha sido esta temporada la segunda máxima anotadora del conjuntó barcelonés, acreditando 10,4 puntos por partido y 9,4 de valoración, en 24 minutos de media en pista. La exterior salmón destaca por su capacidad para anotar des del perímetro (mejor triplista del equipo) y es un seguro de vida desde la línea del tiro libre (79% en TL), la tercera mejor de todo el grupo “B” de LF2.

Foto : Luis Javier Benito