Míriam Ferreri, quarta renovació del primer equip de LF2

 

L’aler catalana es converteix en el quart pilar de la disciplina salmó per la propera temporada, 2016-2017. La jugadora barcelonina va acreditar 4,5 punts anotats per enfrontament i 3 de valoració en 17 minuts a pista al llarg del curs passat. No obstant, aquesta estadística individual va augmentar exponencialment al darrer tram de competició, ajudant a l’embranzida final del bloc, en ratxa a les últimes jornades.

Ferreri va arribar al Lima-Horta fa dues campanyes, i ha gaudit d’un títol de Copa Catalunya (2014-2015) i d’una permanència èpica a LF2 amb el club. L’exterior de Barcelona dota les files d’Horta d’una multiplicitat de variables i alternatives gràcies a la seva polivalència i versatilitat, que la permet actuar en diverses posicions. A més a més, la progressió de Ferreri en el transcurs de la temporada ha estat esplèndida, fins acabar en un estat de forma sensacional. Amb aquesta renovació, ja són quatre les peces del projecte del primer equip, després de les ja anunciades de Laura López, Elena Murcia i Ana Alonso.

 

La alero catalana se convierte en el cuarto pilar de la disciplina salmón para la próxima temporada, 2016-2017. La jugadora barcelonesa acreditó 4,5 puntos anotados por enfrentamiento y 3 de valoración en 17 minutos en pista a lo largo del curso anterior. Sin embargo, esta estadística individual aumentó exponencialmente en el último tramo de competición, ayudando al empuje final del bloque, en racha en las últimas jornadas.

Ferreri llegó al Lima-Horta hace dos campañas, y ha disfrutado de un título de Copa Catalunya (2014-2015) y de una permanencia épica en LF2 con el club. La exterior de Barcelona dota a las filas de Horta de una multiplicidad de variables y alternativas gracias a su polivalencia y versatilidad, que la permite actuar en distintas posiciones. Además, la progresión de Ferreri en el transcurso de la temporada ha sido espléndida, acabando en un estado de forma sensacional. Con esta renovación, ya son cuatro las piezas del proyecto del primer equipo, después de las ya anunciadas de Laura López, Elena Murcia y Ana Alonso.

Foto: contracanasta.com