Ana Alonso, tercera peça renovada del projecte 16/17 del LF2

 

La pivot gallega seguirà sent una de les pedres angulars a les files barcelonines, després de la brillant temporada realitzada, en què ha exhibit unes estadístiques individuals estel·lars i decisives per aconseguir la permanència a la categoria: 11,3 punts i 3,9 rebots, amb uns alts percentatges en els tirs de camp (45% en T2) i en el llançament exterior (35% en triples).

Així doncs, aquesta important renovació significa la continuïtat a LF2 d’un dels noms que han brillat amb llum pròpia aquest any, producte de les seves actuacions colossals amb la samarreta salmó. La interior nascuda fa 26 anys a La Corunya, que compta amb sobrada experiència a LF2 a la disciplina del CB Conquero de Huelva, és la tercera renovació anunciada del primer equip, després de la prolongació del vincle amb l’escorta Laura López i la base Elena Murcia.

 

La pívot gallega seguirá siendo una de las piedras angulares en las filas barcelonesas, después de la brillante temporada realizada. En ella, Alonso ha hecho gala de unas estadísticas individuales estelares y decisivas para conseguir la permanencia en la categoría11,3 puntos y 3,9 rebotes, con unos altos porcentajes en tiros de campo (45% en T2) y en el lanzamiento exterior (35% en triples).

Así pues, esta importante renovación significa la continuidad en LF2 de uno de los nombres que ha brillado con luz propia este año, gracias a sus actuaciones colosales con la camiseta salmón. La interior nacida hace 26 años en La Coruña, que cuenta con sobrada experiencia en LF2 en la disciplina del CB Conquero de Huelva, es la tercera renovación anunciada del primer equipo, tras la prolongación del vínculo con la escolta Laura López y la base Elena Murcia.

Foto : Luis Javier Benito