Elena Murcia, segona renovació del LF2

 

La base barcelonina tornarà a comandar la disciplina salmó la pròxima temporada 2016-2017. Si el dissabte es feia oficial la continuïtat de l’escorta Laura López, avui s’anuncia la renovació de la capitana del bloc, que seguirà la bona línia esportiva marcada al llarg dels darrers anys.

La jugadora catalana va ser la una de les figures principals de la consecució del títol de Copa Catalunya 2014-2015 (va ser la més destacada de la Final) i ha estat una peça fonamental per assolir la permanència a LF2 al llarg d’aquest curs. Amb l’experiència competitiva i el lideratge natural de Murcia, el planter del primer equip es va dibuixant amb bona lletra.

 

La base barcelonesa volverá a encabezar la disciplina salmón la próxima temporada 2016-2017. Si el sábado se hacía oficial la continuidad de la escolta Laura López, hoy se anuncia la renovación de la capitana del bloque, que seguirá la buena línea deportiva marcada a lo largo de los últimos años.

La jugadora catalana fue una de las figuras principales de la consecución del título de Copa Cataluña 2014-2015 (fue la más destacada de la Final) y ha sido una pieza fundamental para obtener la permanencia en LF2 a lo largo de este curso. Con la experiencia competitiva de Murcia y su capacidad para liderar al grupo, la plantilla del primer equipo se va dibujando con buena letra.

Foto : Luis Javier Benito