Laura López, primera renovació del Lima-Horta Barcelona

 

L’escorta catalana es converteix en la primera renovació de l’equip de LF2, de cara a la propera temporada 2016-2017. La talentosa exterior, formada a les categories inferiors de la nostra entitat, ha presentat uns més que bons registres estadístics a nivell individual aquest any, en què ha acreditat 8,5 punts i 6,2 de valoració en 25 minuts.

López, de 31 anys, destaca per la seva capacitat de desequilibrar en l’1c1 i ha brillat enormement en els moments més importants i més complicats d’enguany. Amb la renovació de Laura López, el planter del primer equip salmó, que tornarà competir a Lliga Femenina 2, comença a prendre forma, amb la prolongació del vincle d’una de les jugadores bàsiques pels esquemes d’Isaac Fernández.

 

La escolta catalana se convierte en la primera renovación del equipo de LF2, de cara a la próxima temporada 2016-2017. La talentosa exterior, formada en las categorías inferiores de nuestra entidad, ha presentado unos más que buenos registros estadísticos a nivel individual este año, acreditando 8,5 puntos i 6,2 de valoración en 25 minutos.

López, de 31 años, destaca por su capacidad para desequilibrar en el 1c1 y ha brillado enormemente en los momentos más importantes y más complicados del presente curso. Con la renovación de Laura López, el plantel del primer equipo salmón, que volverá a competir en Liga Femenina 2, empieza a tomar forma, con la prolongación del vínculo de una de las jugadoras básicas para los esquemas de Isaac Fernández.

Foto: Marc Doncel (contracanasta.com)