PREINFANTIL Femení completa una temporada immaculada

El PREINFANTIL Femení obté el títol del Campionat de Catalunya Pre-Infantil A, imposant-se a la Final al CB Igualada, per un contundent 82-55. Amb aquest triomf, el grup que entrena l'Isaac Fernández, posa el punt i final a una temporada de somni, en què ha guanyat tots els partits oficials disputats.

L'equip arribava a la Final a 8, que ha tingut lloc a Solsona al llarg d'aquest cap de setmana 04 i 05 de juny, amb la sempre difícil etiqueta de favorit, doncs els resultats aconseguits durant l'any basquetbolístic així ho acreditaven. 

 

Després de superar el SAMÀ Vilanova a la Final del Campionat de Barcelona, les noies de salmó volien seguir prement l'accelerador per acabar alçant el títol de campió de Catalunya. Als quarts de final, la primera pedra al camí era el CB Lleida, a qui vam superar amb claredat, per 43-90, en la jornada matinal del dissabte. A la tarda, el següent obstacle que es presentava era el CB Tarragona, que també vam derrotar amb solvència, per 37-81. Amb aquestes dues victòries, davant lleidatanes i tarragonines, i la ferma candidatura per fer-nos amb el Campionat, només quedava abatre les de l'Anoia a la gran Final. Els nervis i la tensió pròpia d'una final ens feien anar per sota als primers períodes del matx, fins a veure'ns un 26-21 en contra, al 3r quart. No obstant, a partir del descans (31-32 favorable), s'ha remuntat el partit fins a acabar guanyant amb rotunditat, per 82-55. GRAN TEMPORADA!!!

D'altra banda, felicitar també l'any brillant del CAF, que ha caigut aquest matí a Begur, davant el Joventut de Badalona Negre, per 63-51, a les semifinals del Campionat de Catalunya Cadet Femení Interterritorial. Enhorabona per la feina feta!!

1,2,3 LIMA