Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari/a amb id: 43

REINES DE LA COPA PRIMAVERA 2016

Final de temporada magnífic el que ens ha deparat el nostre equip del Junior Femení i com a premi accedeixen a la Final a 8 de la Copa Primavera per a equips de la Tercera Catalana (categòria Senior), una experiència difícil d’oblidar. En la fase de clasificació arriven invictes guanyant als 3 partits contra Sant Joan de Mata, Ramon Llull i Sant Josep Obrer.

 

 

Dissabte tarda a les 20:30 partit de quarts de final contra Bàsquet Ateneu Montserrat B amb l’objectiu de competir i adquirir experiència de cara als propers anys.

Partit molt competit i dur, les contraries plantejan un partit amb molt de contacte i poca anotació, fruit d’aquest joc el primer quart acaba amb un 4-4 sense cap cistella en jugada, el segon quart comença amb un impuls nostre agafant una ventatge de fins a 5 punts. Els cops soferts per les nostres jugadores i l’agresivitat mostrada fa que l’arbitratge comenci a pitar tot i el BAM acaba amb 3 jugadores al camp, victòria final 35-30.

 

Diumenge matí a les 12 és el moment de la semifinal contra a priori el favorit de la competició el C.B. GRANOLLERS B, equip que només havia perdut 3 partits en tota la temporada i aconsseguint l’ascens a Segona Catalana. Les nostres comencen a tope el partit defenen molt bé i molt intenses, a més s’afegeix l’encert en el tir, destacar els 4 triples de la Carla que fa que ens anem al descans 31-14. A la continuació comencem amb un altre triple però les contraries comencen a jugar i a tenir molt més encert, arrivant fins i tot a posar-se per davant per 1 punt faltant 3 minuts per acabar el partit, però la reacció i carácter que van demostrar el nostre equip va ser encomiable finalitzant el mateix guanyant 60-53.

 

Diumenge tarda a les 19:00 arriva la gran final contra CE MARISTES SANTS-LES CORTS equip que no havia tingut tant desgast com el nostre ja que la seva clasificació ha sigut més sencilla amb victòries de 25 i 19 punts en quarts i semifinals. Els nervis i el cansanci de les noies es feia notar i l’equip contrari aprofita per gaudir d’un avantatge entre els 3 i 8 punts durant tot el partit, el bon tir exterior i la maduressa de MARISTES feia que qualsevol reacció nostre fós inútil, però arriva un temps mort demanat pel nostre entrenador a falta de 3 minuts i una crida perque desde la grada fem costat i recolçar en cada una de les defenses que faltaven, finalment l’esforç de tots plegats van aconsseguir igualar a 53 i provocant una prórroga molt lluïtada. Va arrivar el moment definitiu i LIMA HORTA va ser capaç d’aconsseguir guanyar aquesta COPA PRIMAVERA 60-58 molt merescudament.

 

FELICITATS NOIES!!!

 

1 LAIA

4 CINTA

5 JULIA

6 ABRIL

8 IDOIA

14 NÙRIA

17 INÉS

18 ADARA

21 CARLA

 

MOLTES GRÀCIES ENTRENADORS

 

JULI

MARC

CRISTIAN