CAMPIONES de la Lliga Catalana Femenina 2

El SAF aconsegueix la Lliga Catalana Femenina 2, disputada aquest cap de setmana (23-24 de setembre), al Pavelló Olímpic de Reus. En la 14a edició d'aquesta competició, el Lima-Horta Barcelona va vèncer a les semifinals al Segle XXI (56-62), amb remuntada final inclosa, per acabar guanyant la Final davant el Barça CBS en un altre ajustat partit (47-54). Aquest triomf atorga la segona posició en quant a entitats amb millor palmarès de Lligues Catalanes LF2. El conjunt blaugrana serà el nostre proper rival a l'estrena del primer equip a la LF2 2017, debutant a Virolai (20:15h), just després de la presentació oficial dels equips del club (19:30h), per aquesta temporada 2017-2018.

El reportatge de la FINAL el trobareu al següent enllaç: https://vimeo.com/235509136

Lima-Horta Bàsquet

Presentació oficial LHB 2017-2018

El dissabte dia 30 de setembre tindrà lloc la presentació de tots els nostres equips LIMA-HORTA BÀSQUET. El Pavelló Virolai serà l'escenari d'aquesta conjunta posada en escena salmó, que servirà per donar el tret de sortida a la nova temporada 2017-2018. 

A més a més, la presentació esportiva coincidirà amb l'estrena a casa del SAF, que obrirà el curs com a local, així com també amb el primer dissabte en què comencen a rodar en competició gairebé la totalitat dels equips LIMA-HORTA BÀSQUET.

Us animem a omplir Virolai i a gaudir d'una de les primeres dates de festa salmó d'aquesta nova i il·lusionant temporada.

LIMA-HORTA BÀSQUET

Convocatòria subvencions esport fora d'horari escolar 2017

Benvolgut/da,

Us fem arribar la convocatòria ordinària de subvencions a infants i joves entre 6 i 17 anys per a la pràctica esportiva fora d'horari escolar de la ciutat de Barcelona corresponent al curs 2017-2018.

Adjunts a aquest missatge hi trobareu els arxius següents:

-       Convocatòria ordinària de subvencions a infants i joves entre 6 i 17 anys per a la pràctica esportiva fora d'horari escolar de la ciutat de Barcelona corresponent al curs 2017-2018.

-       Formulari de sol·licitud.

-       Document de suport a les famílies

Així doncs el període de sol·licitud de subvenció s'inicia demà, dia 13 de setembre i finalitza, com indica la convocatòria, el dia 3 d'octubre de 2017.

Qui ho desitgi podrà recollir els formularis els dies:

- 13, 15, 20 i 22 de setembre de 17'00 a 18'00 en el pavelló del Carmel. Responsable ISAAC 649740323.

- del 26 de setembre al 2 d'octubre demanant cita prèvia. Responsable JORDI 650338566. 

Restem a la vostra disposició per si necessiteu qualsevol cosa al respecte.

 

Jordi Faus

LIMA-HORTA BÀSQUET

Jornada Lima-Horta amb Fordham University

El dissabte 26 d'agost va tenir lloc una experiència diferent al Pavelló Virolai, per l'univers Lima-Horta Bàsquet. Amb motiu de la visita de la Universitat americana de Fordham, el club i l'entitat dels Estats Units van dur a terme dues activitat al llarg de la tarda.

 

En primer lloc, vora les 16h, el cos tècnic i el planter de l'equip univeristari americà van realitzar un Clínic amb gran presència dels jugadors, jugadores i entrenadors dels diversos equips del club salmó, que van participar activament d'una tasca tan interessant com entretinguda. Les americanes van gaudir i van fer divertir a tots els assistents, abans d'una darrera parada al seu stage de pretemporada, que es tancava amb un partit amistós amb el nostre primer equip.

Aquestes línies ens serveixen per agrair la fantàstica iniciativa i la magnífica predisposició tant dels organitzadors com dels participants.

Fins la propera!!

Fotos originals: http://fordhamsports.com/galleries/